Cautare

62694 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 23 09 2010" (6.25 secunde)
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Liberalii isi dau afara din partid oamenii din institutiile statului pe motive disciplinare, obligandu-i practic pe acestia sa se reorienteze, intr-un viitor apropiat, catre constructia politica a lui Stolojan si Stoica.
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala.
Vacanta parlamentara inseamna pentru Partidul Democrat, dar nu numai, o oportunitate de testare a electoratului, de la inceputul lunii iulie si pana in prezent fiind efectuate mai multe sondaje de opinie.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Specialistii din sectorul financiar au explicat reprezentantilor administratiilor locale care sunt posibilitatile de finantare a proiectelor publice cu fonduri private.
Facilitatile oferite de Minister autoritatilor locale pentru reducerea arieratelor fata de mediul privat nu au avut prea mare trecere in teritoriu, dupa cum arata datele transmise la solicitarea HotNews.ro.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei intr-o astfel de fabrica, nici nu se poate discuta.
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim? Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Sala mare a Casei de Cultura din Constanta a fost aseara neincapatoare pentru miile de oameni veniti pentru lansarea oficiala a candidatului PD-L la Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, precum si a candidatului la presedintia Consiliului Judetean, Ion Popescu.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
Cornel Nistorescu) Cat ne costa amintirile de student ale lui Traian Basescu? De ce aniversarea promotiei nu s-a desfasurat la Parlament sau la Cotroceni? Cat a costat evenimentul organizat de Institutul de Marina din Constanta? Cat este el de marinaresc, institutul functioneaza pe bani publici.
Temperaturile caniculare din ultima perioada par sa-i indemne pe turisti spre litoralul romanesc. Statistica realizata de IPJ Constanta arata ca la inceputul acestei saptamani, in statiunile de la malul marii se afla aproape 85.000 de turisti, dintre care aproape 5.000 sunt veniti de peste hotare.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. Unii primari au devenit parlamentari, altii au fost condamnati Alegeri locale partiale, pe 11 iunie 2017.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
google-analytics.com